Direktlänk till inlägg 18 juni 2012

Hus renovera

Av Lars Sellberg - 18 juni 2012 11:45

Ska du renovera ditt hus? Jag med! Här kommer därav en del råd om saker man kan fundera på eller göra för att din renovering ska flyta på utan problem.

Till att börja med så bör du avgöra dig för hur mycket eller vad du ska renovera i ditt hus. Ska du enbart upprusta ett badrum eller ska du renovera ett kök eventuellt? Eller varför inte hela byggnaden?! Flera företeelser fastställer hur du ska restaurera men det största är nog i vilket fall din kostnadsplan som du har till ditt förfogande. Har du tagit lån för att renovera är det ännu viktigare att du håller dig inom budgeten när du ska renovera för att inte behöva stanna upp helt i bygget. Vissa fall kanske du bara tvingas renovera fönster eller byta fönster mot ett par nya fönster, fönster stegrar faktiskt hela huset både i värde och i gestalt. Vid fönsterrenoveringar plockar man ner fönster och skickar iväg dem till ett företag som tar hand det åt en för en samma pengar, de dem gör är att de som regel byter ut karmarna eller skrapar bort färgen och sätter på ny.

Anlita hantverkare


Antingen så renoverar du själv, det är det billigaste alternativet så du sparar mycket slantar på det eller så väljer du att anställa snickare som renoverar ditt hus. Du kan också ta in snickare till de momenten som du inte behärskar, om du till exempelvis ska upprusta hela huset men du vet inte hur man gör när man renoverar ett badrum så kan du anställa byggarbetare som renoverar badrummet åt dig medans du fokuserar på de moment som du kan hantera. Det är ett rejält klyftigt tips. Det var så jag la upp det, det är nämligen väldigt essentiellt att badrummet blir rätt med fuktspärrar och så ansenligare om du inte gör det kanske du inte får ut på försäkringen om badrummet skulle drabbas av fuktskador.

Vad ska man ha för material?


Ett bra råd är att hyra de lite större verktygen som begärs vid en renovering som alternativ för att köpa dem. Stora klyvar och sågar är bra om man hyr in istället för att köpa annars kan din budget absolut gå över styr.

Fönster


Fönster är jätte betydelsefulla vid renoveringar och jag råder att du byter ut alla dina fönster mot nya fönster och sätter i dessa. Du kommer spara massvis med energi tro mig det gjorde jag!

Jag hoppas dem tipsen var till lite hjälp i din renovering!


Läs mer: www.nyafonster24.se

Byta fönster

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars Sellberg - 18 juni 2012 11:37


Om dina fönster blivit gamla och dåliga är det dags att du byter ut dom mot ett par nya fönster. Läs det här inlägget för att lära dig med om hur man byter fönster. Fördelar med att byta fönster Äldre fönster släpper förbi mycket värme från bostade...

Av Lars Sellberg - 18 juni 2012 11:31

Att få tag på nya fönster till ditt hushåll som man ska renovera kan vara komplicerat, ni vet inte var man ska leta eller man känner inte till vilket fönster som man gillar. Det existerar stora mängder utav olika fönster att välja på, både design och...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards